Bli Personlig Trener i fantastiske Florida – USA! Norsk studie.

0Les mer om studiet her: https://activeeducation.no/studie/personlig-trener-pluss/

Active Education er norges største skole for utdanning av personlige trenere. Studiene undervises på norsk og engelsk.

USA har lenge vært det ledende landet i verden innenfor fitness og personlig trening, og Active Education er stolte over å kunne ønske norsk ungdom velkommen til et markedsledende utdanningsprogram med en komplett internasjonal sertifisering.

National Personal Trainer Institute (NPTI) er USA’s største skole for utdanning av personlig trenere, og har studiesenter over hele landet. Hovedkvarteret til skolen ligger i Orlando – Florida, og Active Education driver studiesenter sammen med NPTI her. Å samarbeide akademisk med en av verdens ledende skoler innen personlig trening gir helt nye muligheter i utviklingen av studier rettet mot treningssenterbransjen, og dette er en unik mulighet for norsk ungdom som ønsker en karriere innen en bransje i stor vekst.

PT-utdanningen i Florida baseres på samme studieplan som Active Education bruker i Oslo og på Bali, men tilpasses den amerikanske utdanningen; en utdanning som på mange måter styrer utviklingen internasjonalt. National Personal Trainer Insitute bidrar på store deler av studiet, og det å ha med seg ledende amerikanske PT’er vil heve nivået til undervisningen betraktelig.

I tillegg til selve utdanningen, er studiestedet Orlando og Florida en attraksjon i seg selv. Florida kalles solskinnsstaten i USA, og klimaet er fantastisk. Orlando er en trivelig storby med et stort studentmiljø og et rikholdig underholdningstilbud. Med opplevelsesparker som Disney World, Universal Studios og Sea World er Orlando et av verdens mest populære feriemål. Byens nærhet til Miami, Tampa og Key West gjør også at utflukter og helgeturer blir en drøm. Ønsker man å ta en litt lengre tur i ferieuken, er Bahamas og karibien bare 3 timers båttur unna. Vil man oppleve mer storby, er det kun 1 time og 50 minutter med fly til New York.

Med et studie og studiested i verdensklasse, gleder Active Education seg veldig til å ta i mot våre kommende USA-studenter.

Besøk activeeducation.no for lese mer og sikre deg din studieplass i dag!

NB: Vi gjør oppmerksom på at det i Florida er et begrenset antall studieplasser.

source

Leave A Reply

Your email address will not be published.

p.maincategoryclass { background: #ffffff !important; } .awpcp-classifieds-menu .awpcp-classifieds-menu--menu-item-link { font-size: x-large; font-weight: 800; background-color: red; color: #fff; padding: 5px 5px 5px 5px; } li.awpcp-payment-term-feature { display: none; }